Tokokoulutuksia talvella 2018

Tokottaako? No nyt kannattaa olla tarkkana, sillä huippukouluttajat ovat tulossa Tsaulle!

Mari Leiviskän ja Angelica Leimanin koulutus 4.11. kaikentasoisille koirakoille, mukaan mahtuu 18 koirakkoa. Koirakkopaikan hinta Tsaun aktiivijäsenille 60 e, jäsenille 65 e, muille 70 e. Kuuntelupaikka jäsenille 20 e, muut 25 e. Hintaan sisältyy kahvit ja pientä purtavaa. Ilmoittautumiset Mira Järvinen, jarvinenmira@hotmail.com. Tsaun jäsenet etusijalla 20.9. asti.

Oili Huotarin koulutus 15.-16.12. kaikentasoisille koirakoille, mukaan mahtuu 12 koirakkoa per päivä. Koirakkopaikan hinta Tsaun aktiivijäsenille 60 e, jäsenille 65 e, muille 70 e. Kuuntelupaikka jäsenille 20 e, muut 25 e, toinen päivä 10 e. Hintaan sisältyy kahvit ja pientä purtavaa. Ilmoittautumiset Mira Järvinen, jarvinenmira@hotmail.com. Tsaun jäsenet etusijalla 20.9. asti.

Kipin kapin ilmoittautumaan!