ROYAL CANIN AREENALLA HARJOITTELUTAUKO

Halliin harjoittelutauko korona-epidemian takia

Suomen hallitus päätti 16.3. uusista toimenpiteistä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Uusista linjauksista agilityseuroja ja -harrastajia koskee erityisesti se, että kaikki harrastustilat ja -paikat sekä urheilutilat suositellaan suljettavaksi. Myös Suomen Agilityliitto yhtyy tähän suositukseen. 

Myös TSAU ry:n johtokunta päätti, että Royal Canin Areenalla ei harjoitella tämän poikkeustilanteen aikana. Tämän johdosta myös kaikki ryhmätreenit, tapahtumat ja kurssitoiminta peruutetaan toistaiseksi. TSAUK Oy myös peruuttaa kaikki ulkopuolisille tehdyt tilavuokraukset. 

Kurssien peruuntumisesta ja siirroista lisätietoja: alkeiskurssivastaava@tsau.info

Harjoittelutauko kestää 13.4. asti tai kunnes toisin ilmoitetaan. 

Maksettuja harjoittelupaikkamaksuja ei palauteta, seuran talous ei tässä tilanteessa kestäisi sitä. Toivomme jäseniltä ymmärrystä hankalassa tilanteessa.

Myös kevätkokouksen ajankohta siirtyy, yhdistyksen säännöistä poiketen se tullaan todennäköisesti pitämään vasta kesäkuussa.

 

Seuraamme aktiivisesti hallituksen päätöksiä sekä tilanteen kehittymistä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista jäsenistöä aina tarpeen vaatiessa.

 

Johtokunta