TSAU kouluttaa verkossa

Korona-epidemian estäessä meitä kokoontumaan hallille treenaamaan viedään koulutuksia nettiin. Tarjolla on sekä netin kautta toteutettavia kursseja että nettiluentoja. Nyt on hyvä aika hakea tukea kotona tehtävään treeniin sekä lisätä omaa osaamista luentojen kautta. 

Osallistumalla kurssille tai luennolle tuet samalla myös Turun Seudun Agilityurheilijoiden toimintaa. Kaikki nettikurssiemme vetäjät ovat lupautuneet vetämään koulutukset veloituksetta, joten kaikki tuotto menee suoraan seuran hyväksi. Kiitos Taina, Marianne ja Sanni, osoitatte tällä todellista pyyteetöntä seurahenkeä. TSAU kiittää! 

Nosework alkeet -nettikurssi

Tutustu koirasi kanssa noseworkin saloihin kotitreenien avulla itsellesi sopivassa aikataulussa. Kurssi sisältää luennon sekä neljä käytännön treeniohjetta (1/viikko). Kurssin aikana pidämme yhteyttä fb-ryhmän kautta, jossa on mahdollisuus jakaa kokemuksia, kysyä neuvoa ja saada vinkkejä.

Kurssilla tehtäviin harjoitteeseen tarvitset  kaksi lasi- tai metallipurkkia (puhtaita, hajuttomia), metallisen tai muovisen NW magneettirasian sekä NW eukalyptushydrolaattia. Jokaiselta varmasti löytyy kotoa purkkeja joita voi käyttää, mutta jos sinulta ei entuudestaan löydy magneettirasiaa ja/tai hydrolaattia voit tilata ne näppärästi samalla. Tuotteet toimitetaan TSAU:n hallille, josta voit ne noutaa. 

Kurssi alkaa luennolla 29.3 klo 18 ja jatkuu 26.4 asti Facebookissa.

Voit myös osallistua pelkälle luennolle. 

Kouluttajana Taina Korhonen
Ilmoittautuminen lomakkeella  https://forms.gle/daKMy4QKVGk4JTyb8

 

Kurssin hinta:

30 € varsinainen jäsen

35 € kannatusjäsen

40 € ei-jäsen

Pelkkä luento 29.3. 10 € (ei-jäsenille 15 €)

Kurssille mahtuu mukaan maksimissaan 25 osallistujaa ja heidät otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. TSAU:n jäsenillä etusija.

Luennolle paikkoja rajoituksetta. 

 

Tarvikkeet niitä tarvitseville:

10 € hydrolaatti & magneettirasia

5 € hydrolaatti TAI magneettirasia

Lisätiedot nosework.tsau@gmail.com

 

Rally-tokon nettikurssi

 

Kurssilla käydään läpi seuraavat teemat: 

  • takapään käyttö eri kylteillä
  • eteentulo ja kiertäminen
  • asennonvaihdot
  • puolenvaihdot

Kurssilla käytetään pääasiassa kohdetyöskentelyä, mutta koiran ei tarvitse osata sitä ennen kurssin alkua. Kurssi sopii kaiken tasoisille ja kurssilla on kaksi eritasoista demokoiraa (MES ja ALO).

Kurssi toteutetaan fb-ryhmän kautta. Kurssille osallistumiseen et tarvitse mitään erityistä, vaan ideana on kotitalouden esineiden hyödyksi käyttäminen. Kurssilaiset saavat ladata kurssiryhmään videoita palautetta varten ja esittää kysymyksiä.

Kurssi alkaa aloitusluennolla “Miten rakentaa toimiva rallytokokoira?”. Pelkälle aloitusluennolle on myös mahdollista osallistua. Aloitusluento järjestetään Microsoft Teamsin kautta 5.4. klo 18 ja sen kesto on noin kaksi tuntia. Kurssilaiset saavat myös luentomateriaalin. 

Kouluttajana Sanni Murto.
Ilmoittautuminen lomakkeella  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKPTt6mgUlBsyb6xbX9hNzukrBe2GG2PvsZtatZTVG0ofnUg/viewform

 

Kurssin hinta:

30 € varsinainen jäsen

35 € kannatusjäsen

40 € ei-jäsen

Pelkkä luento 5.4. 10 € (ei-jäsenille 15 €)

Kurssille mahtuu mukaan maksimissaan 15 osallistujaa ja heidät otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

TSAU:n jäsenillä etusija.

Luennolle paikkoja rajoituksetta. 

Lisätiedot: snnmrt@gmail.com

 

Luento koiran oppimisesta

 

Luento perustuu tieteelliseen näkemykseen eläinten oppimisteoriasta. Luennolla käydään läpi oppimisen lainalaisuudet, miten haluttu käytös saadaan aikaan. Mukana paljon esimerkkejä mm. agilitystä ja tokosta. Luennon tavoitteena on antaa työkalut oman harjoittelun suunnitteluun sekä harjoitteiden purkamiseen sopiviksi osiksi.

Kouluttajana Marianne Asikainen. 

Luento toteutetaan nettipohjaisena tallenteena, johon voit palata aina uudelleen. 

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiskaavake julkaistaan myöhemmin TSAU:n nettisivuilla ja facebookissa. 

Luennon hinta TSAU:n jäsenille 10 € (ei-jäsenille 15 €)