Luento koiran oppimisesta

TSAU ry järjestää koiran oppiminen nettiluennon yhteistyössä TMI Talent Dogsin kanssa.

Luento perustuu tieteelliseen näkemykseen eläinten oppimisteoriasta. Luennolla käydään läpi oppimisen lainalaisuudet, miten haluttu käytös saadaan aikaan. Mukana paljon esimerkkejä mm. agilitystä ja tokosta. Luennon tavoitteena on antaa työkalut oman harjoittelun suunnitteluun sekä harjoitteiden purkamiseen sopiviksi osiksi.

Kouluttajana Marianne Asikainen. Marianne on kouluttanut koiria vuodesta 2003. Tietotaitoa eläinten kouluttamisesta on tullut kanakursseilta, Clicker Expoista ja monilta muilta kursseilta. Mottona on aikaansaada aktiivinen oppija, jonka kanssa kommunikointi on hyvää ja saumatonta. Marianne on kouluttanut 5 eri lajissa ja kisannnut maajoukkuekarsintatasolla niin tokossa kuin agilityssäkin. Nykyiset koirat ovat bordercolliet Pixie, Freya ja Loki. Normi töiden lisäksi Marianne kouluttaa eri lajeja pieni muotoisesti TMI Talent Dogs nimen alla.

Luento toteutetaan facebook-ryhmässä tallenteena, eli sen katsomiseen tarvitset fb-tunnukset. Ilmoittautumisen ja maksamisen jälkeen saat n. viikon kuluessa kutsun fb-ryhmään, jossa pääset katsomaan luentoa. Voit myös palata luentomateriaaliin aina uudelleen, mutta et saa jakaa sitä eteenpäin.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella

Luennon hinta TSAU ry:n jäsenille 10 €, muille 15 €.

Luento maksetaan etukäteen Turun Seudun Agilityurheilijat ry:n tilille:
FI 2643 0921 2011 1014
viite: 2066
Huom! käytä viitenumeroa, älä kirjoita viesti-kenttään mitään.

Maksun jälkeen laita kopio kuitista osoitteeseen: kurssit@tsau.info

Luennon koko tuotto menee Turun seudun agilityurheilijat ry:n tukemiseen.