Karvakorvat on kotimainen lemmikkitarvikkeiden- ja ruokien erikoismyymälä Liedon keskustassa (Kärpijoentie 1). Meiltä löydät kattavan valikoiman tuotteita koirille ja kissoille, pieneläimiä unohtamatta! Kanta-asiakkaanamme saat meiltä myös rahanarvoisia etuja. Haluamme palvella jokaista asiakastamme yksilöllisesti ja autamme mielellämme kaikissa lemmikkiisi liittyvissä kysymyksissä.

Pyrimme löytämään aina tarpeitanne vastaavan tuotteen, vaikka se ei perusvalikoimaamme kuuluisikaan. Meillä leikkautat myös koirasi kynnet edullisesti arkisin! Myymälästä löytyy myös vaaka koirien punnitsemista varten.

TSAU:n jäsenedut: 

-10% tarvikkeista, leluista, herkuista ja nameista sekä pienistä ruoka-tuotteista (alle 10 kg)

-5% yli 10 kg:n kuivaruoka tuotteista sekä pakasteista

 

 

DH Fysio palvelee Raision keskustassa (Tasalanaukio 5). Eläinfysioterapeutin työvälineinä ovat mm. aktiiviset harjoitteet ja niiden ohjaaminen omistajalle, hieronta, venyttely, laser, lämpökamerakuvaus sekä akupunktio.

TSAU:n jäsenetu: 5 € alennus 60 min ja 90 min hoidoista

 

 

Koira-apu Hukanhuoman tarjoaa posiitiivista ja käytännönläheistä koiran kehon huoltoa Raision keskustassa (Tasalanaukio 5). Palveluihimme kuuluu koirahieronta, vesiterapia sekä kynsienleikkuu.

TSAU:n jäsenetu: 5 € alennus kaikista palveluista

 

 

 

Kaarinalainen HelsiTar ompelimo valmistaa pukineita sekä koirille että niiden omistajille yli 10-vuoden kokemuksella. Yritys tunnetaan laadukkaista koiraharrastusvaatteistaan sekä hyvin istuvista koiratakeistaan. Tuotteet kulkeutuvat helposti TSAU:n hallille. Yhteydenotot tarja@helsitar.com

TSAU:n jäsenetu: 10-20% alennus normaalihinnoista