TSAU-keskuksessa voit harrastaa useita koiralajeja. Vakioviikkoryhmiä on agilityn lisäksi mm. tokoilijoille ja rally-tokoilijoille. Tutustu koulutustarjontaamme eri välilehtien kautta.

Harjoittelu

Jäsenten käytössä on neljään kenttään jaettu lämmitetty halli sekä ulkokenttä. Kaikilla kentillä on agility-esteet ja pääsääntöisesti kolme kenttää on varattu arki-iltaisin vakioviikkoryhmien käyttöön. Vapaat kentät ovat vapaa harjoittelijoiden käytettävissä. Vapaat ja varatut kentät voit tarkistaa  varauskalenterin kautta. Vapailla ajoilla on harjoittelijoilla käytössä aina 20 minuuttia treeniaikaa, mikäli kentälle on jonoa.

Katso hallin säännöt täältä

Ryhmäpaikalle tai jonoon ilmoittautuneen tarvitsee olla jäsen (jäsenhakemukseen tästä). Ryhmäpaikalla treenaavan tulee myös olla maksanut harjoittelumaksun ja ohjaajalla kuuluu olla Sagin agilitylisenssi (A-, B- tai C-lisenssi) tai SPKL:n lisenssi. Ryhmäpaikkaan kuuluu myös talkoovelvoitteet ja paikan saadakseen pitää olla tehtynä vähintään 2 talkoopistettä. Lisätietoa maksuista ja velvoitteista täällä.

Jos joudut olemaan poissa viikkotreeneistä, ilmoita siitä mahdollisimman pian kouluttajallesi. Mikäli harjoituksista on poissa kaksi kertaa ilmoittamatta ilman perusteltua syytä, on vaarassa menettää ryhmäpaikkansa. Pitää muistaa, että kouluttajat toimivat vapaaehtoispohjalta ilman palkkaa, joten on reilua ilmoittaa etukäteen jos ei pääse tulemaan. Muista siis laittaa viestiä ajoissa, niin kouluttajakin osaa varautua.