Agility on vauhdikas harrastus, jossa koira suorittaa esterataa ihmisen ohjaamana. Lajissa voi kilpailla kolmessa eri luokassa, ykkös-, kakkos- tai kolmosluokassa. Harrastus sopii myös koiran aktivointiin ja yhteistyön parantamiseen. Lajista voi lukea lisää Suomen Agilityliitton sivuilta.

TSAU:lla on tarjolla joka arkipäivänä useampi agilityryhmä ja ryhmiä on tarjolla monentasoisille koirakoille niin mölleistä (ei vielä kisaava koirakko) kolmosluokan taitureihin. Viikkoryhmät pyörivät arkisin klo 17.00-21.30.

Mikäli et ole ennen harrastanut agilitya tai koirallasi ei ole kokemusta agilitysta, suosittelemme agilityn alkeis- tai pentukurssia.

Jos sinulla ja koirallasi on jo kokemusta agilitysta, voi vapaita ryhmäpaikkoja hakea laittamalla ryhmävastaavalle sähköpostia osoitteeseen ryhmavastaava@tsau.info. Kerrothan koirasi tason ja mahdolliset aika- tai muut toiveet viestisi yhteydessä.

Tulevat kurssit ja tapahtumat

JUHA ORENIUKSEN KOULUTUS

Juha Orenius saapuu kouluttamaan agilitya TSAUlle 5.11.2022 Koulutuksen hinta on TSAUn harjoitteleville jäsenille 65€, kannatusjäsenille 75€, kouluttajille 55€ ja ulkopuolisille 80€. Myös kuunteluoppilaaksi on mahdollista tulla 5€ hinnalla (ulkopuoliset 10€). Treeniaikaa 2h/5 koirakkoa.

Ilmoittautumiset lomakkeella: https://forms.gle/24eTyhGbjv8ngxgSA