Ilmoittautuminen kevään 2024 ryhmiin on auki!

 

TSAU haluaa panostaa jäsenistönsä agilitykoulutukseen ja yksi tapa on tukea jäsenten kouluttautumista ammattimaisessa valmennuksessa. Seura tarjoaa nyt harjoitteleville jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Agipowerin (Taija Salokannel) tai Soris Agilityn (Maria Sori) agilityvalmennuksiin edulliseen jäsenhintaan osallistumalla kurssin kustannuksiin. Molemmat valmennukset sopivat sekä 3-luokkalaisille että aloittelevimmillekin agilityharrastajille. 

 

AGIPOWER KEVÄÄN VALMENNUKSET

Agipowerin agilityvalmennukset TSAU:lla jatkuvat jälleen keväällä noin joka toinen viikko maanantaisin ja torstaisin. Kouluttajana Taija Salokannel. Agipower järjestää kaksi eri 10 kerran kurssia, joista toinen kokoontuu maanantaisin 8.1.-27.5. ja toinen torstaisin 25.1.-6.6. Treeniryhmät ovat klo 17.30-22.00 välillä kentällä 1. Ryhmässä aina max 5 koirakkoa / 1,5h. Valmennus sopii sekä 3-luokkalaisille että aloittelevimmillekin agilityharrastajille, Taija sopeuttaa treenin aina koirakon osaamisen mukaiseksi.

Kurssin hinta 330 € (päivän ensimmäinen ryhmä 300 €, sisältää radanrakennuksen), josta TSAU:n harjoittelumaksun maksaneet jäsenet saavat 50 € alennuksen ja TSAU:n kouluttajat 100 € alennuksen. 

Kurssin voi maksaa halutessaan 1-4 erässä, maksuksi käyvät myös liikuntaedut. 

Mikäli et halua tulla kokonaiselle kurssille, voit kysyä myös mahdollisia irtokertapaikkoja. Irtokerran hinta on 35 €/koirakko (ekassa ryhmässä 32 €), näistä ei TSAU-alennusta.

Tsaulaisilla etusija 31.10. saakka, joten ilmoittaudu pian: taija@salokannel.fi 

Kerro ilmoittautuessasi ainakin seuraavat: treenarin nimi, koiran nimi, rotu ja hyppykorkeus, oletko TSAU:n jäsen/kouluttaja, puhelinnumerosi, kumpaan kurssiin haluat tulla ja mikä on sinulle sopiva/toive harjoitteluryhmä klo 17 – 22 välillä.

Lisätietoja 

Tulevat koulutukset | Koirakoulu Agipower ja Easypower’s bordercolliet (salokannel.fi)

 

SORIS AGILITY KEVÄÄN VALMENNUKSET

Ensi vuonna aloittaa myös toinen tsaulaisille suunnattu valmennus, kun Soris Agility aloittaa koulutukset. Kouluttajana Maria Sori. Myös nämä valmennukset ovat 1-kentällä. Maanantaisin 15.1.-20.5. järjestetään 10 kerran ratatreeni kurssi ja torstaisin 11.1.-30.5. on 10 kerran alkeis- tai taitotreeni kurssi. 

Ratatreenikurssin ryhmissä on 4 koirakkoa / 1,5h. Kurssin hinta 350 € (päivän ensimmäinen ryhmä 330 €, sisältää radanrakennuksen). 

Alkeis- tai taitotreeni kurssin ryhmissä on 3 koirakkoa / 1h. Kurssin hinta on 280 €. 

Molemmista kursseista TSAU:n harjoittelumaksun maksaneet jäsenet saavat 50 € alennuksen ja TSAU:n kouluttajat 100 € alennuksen. 

Molempiin kursseihin voi ostaa myös irtokertapaikkoja (näistä ei TSAU-alennusta).

Tsaulaisilla etusija 31.10. saakka, joten ilmoittaudu pian. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRQPHD_vY2yu1DFqNRGJd9NSxxWP-7i-YS2lqeZFOnes_alA/viewform