Ilmoittautuminen syksyn 2023 ryhmiin on auki!

TSAU haluaa panostaa jäsenistönsä agilitykoulutukseen ja yksi tapa on tukea jäsenten kouluttautumista ammattimaisessa valmennuksessa. Seura tarjoaa nyt harjoitteleville jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Agipowerin (Taija Salokannel) syyskauden agilityvalmennukseen edulliseen jäsenhintaan osallistumalla kurssin kustannuksiin. Agipowerin agilityvalmennus sopii sekä 3-luokkalaisille että aloittelevimmillekin agilityharrastajille. Taija sopeuttaa treenin aina koirakon osaamisen mukaiseksi.

Valmennukset järjestetään TSAU:n hallilla 1-kentällä, kahtena eri kurssina. Toinen kurssi kokoontuu maanantaisin ja toinen torstaisin. Molempina kursseihin kuuluu yhteensä 10 kurssikertaa ja treenit ovat noin joka toinen viikko. Maanantai-iltojen treenit ajalla 21.8. -18.12. ja to-iltojen treenit ajalla 17.8. – 14.12. Treeni-illat jaettu noin 3 ryhmään joissa jokaisessa max 5 koirakkoa ja 1,5 h treeniaikaa. Treeniryhmät klo 17.30 – 22.00 välillä.

Lisätietoja Taijan omilta sivuilta

Kurssin hinta on 330 €/koirakko/kaikki 10 krt tai ensimmäinen ryhmä 300 €/koirakko/kaikki 10 krt (sis. radanrakennuksessa auttamisen).

Etu TSAU:n harjoitteleville jäsenille 5 € / kerta eli koko valmennuskurssista 50 € alennus. Kouluttajat saavat vielä extra-edun eli heille alennus on 10 € / kerta eli yhteensä 100 €. Tsaulaisten alennus koskee vain koko kurssia, ei yksittäisiä irtokertoja. Alennuksen saa vain yhdestä koirakkopaikasta per jäsen, joten jos haluat osallistua useamman koiran kanssa, toinen paikka on normaalihintainen. 

Kurssin voi maksaa halutessaan 1-4 erässä, maksuksi käyvät myös Smartum-maksut, Edenred-maksut, e-passi tai Eazybreak!

TSAU:n jäsenillä on etuoikeus kurssille 2.4. saakka (myös kannatusjäsenillä, vaikka heille ei alennusta tulekaan), joten ilmoittaudu siis nopeasti. Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostitse: Taija@salokannel.fi. Kerro ilmoittautuessasi ainakin seuraavat: treenarin nimi, koiran nimi ja rotu ja treenikorkeus, oletko tsaun kannatusjäsen/harjoittelupaikkajäsen/tsaun kouluttaja, puhelinnumerosi ja kumpaan kurssiin haluat tulla ja mikä on sinulle sopiva/toive harjoitteluryhmä klo 17-22 välillä.

Tarkemmat kurssitiedot löydät Agipowerin sivuilta: 

Maanantai-illan kurssit

Torstai-illan kurssit