TSAU haluaa panostaa jäsenistönsä agilitykoulutukseen ja yksi tapa on tukea jäsenten kouluttautumista ammattimaisessa valmennuksessa. Seura tarjoaa nyt harjoitteleville jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Agipowerin (Taija Salokannel) syyskauden agilityvalmennukseen edulliseen jäsenhintaan osallistumalla kurssin kustannuksiin. Agipowerin agilityvalmennus sopii sekä 3-luokkalaisille että aloittelevimmillekin agilityharrastajille. Taija sopeuttaa treenin aina koirakon osaamisen mukaiseksi.

Valmennukset järjestetään TSAU:n hallilla 1-kentällä, kahtena eri kurssina. Toinen kurssi kokoontuu maanantaisin ja toinen torstaisin, pääsääntöisesti joka toinen viikko tammi-toukokuussa.

Etu on harjoitteleville jäsenille 5 € / kerta eli koko valmennuskurssista 50 € alennus. Kouluttajat saavat vielä extra-edun eli heille alennus on 10 € / kerta eli yhteensä 100 €. Tsaulaisten alennus koskee vain koko kurssia, ei yksittäisiä irtokertoja. Alennuksen saa vain yhdestä koirakkopaikasta per jäsen, joten jos haluat osallistua useamman koiran kanssa, toinen paikka on normaalihintainen. 

TSAU:n jäsenillä on etuoikeus kurssille 6.11. saakka (myös kannatusjäsenillä, vaikka heille ei alennusta tulekaan), joten ilmoittaudu siis nopeasti. Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostitse: Taija@salokannel.fi. Kerro ilmoittautuessasi ainakin seuraavat: treenarin nimi, koiran nimi ja rotu ja treenikorkeus, oletko tsaun kannatusjäsen/harjoittelupaikkajäsen/tsaun kouluttaja, puhelinnumerosi ja kumpaan kurssiin haluat tulla ja mikä on sinulle sopiva/toive harjoitteluryhmä klo 16 – 21 välillä.

Tarkemmat kurssitiedot löydät Agipowerin sivuilta: 

Maanantai-illan kurssit

Torstai-illan kurssit