Turun Seudun Agilityurheilijat ry on järjestänyt alkeiskursseja myös lapsille ja nuorille. TSAU:lla panostamme siihen, että oppiminen on sekä ohjaajalle että koiralle mukavaa, ja harrastaminen on yhteistä kivaa. Kaikilla kursseilla tehdään koiran ehdoilla ja tahdissa, positiivisin koulutusmetodein. Kursseille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta ja mukaan voi tulla, vaikka laji olisi täysin vieras! Kursseille osallistuminen edellyttää, että koira on rokotettu Suomen kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

Alle 12-vuotiaille suunnatut starttikurssit sekä 12-18 -vuotiaille suunnatut nuorison agilitykurssit antavat hyvät eväät agilityharrastuksen aloittamiseen. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta ennen kurssin aloittamista kannattaa koiran kanssa harjoitella yhteistyötä ja palkkaamista erilaisen mukavan touhuamisen kautta. Lisäksi kurssin ensimmäisellä kerralla käydään läpi koiran motivointia ja muuta agilityssakin tarvittaa peruskoulutuksen teoriaa. 

Startti- ja nuorisokursseilla opetellaan agilityn perustaitoja sekä tutustutaan esteisiin. Agilityssa kannattaa alusta asti käydä osaavassa lajikoulutuksessa, jotta opitaan alusta asti oikeat ja koiralle turvalliset tavat suorittaa agilityesteitä. 

Katso nuorten agilityvideo täältä.

 

Seuraava agilityn starttikurssi alkusyksystä

 

Starttikurssi on tarkoitettu alle 12 -vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan koiran kanssa harrastamiseen, agilityyn lajina sekä seuratoimintaan.

TSAUlla panostamme siihen, että oppiminen on sekä ohjaajalle että koiralle mukavaa, ja harrastaminen on yhteistä kivaa. Kaikilla kursseilla tehdään koiran ehdoilla ja tahdissa, positiivisin koulutusmetodein. Kursseille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta ja mukaan voi tulla, vaikka laji olisi täysin vieras! Kursseille osallistuminen edellyttää, että koira on rokotettu Suomen kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti.

Kurssin kouluttajana toimii Anette Lindell.

Kurssipäivät ovat viikonloppuisin klo 11.00 – 12.30:

 

Maksut: 70 € jäseniltä ja 80 € ei-jäseniltä (sisältää lapsijäsenen jäsenmaksun 10 €)
Kurssille mahtuu 6 koirakkoa

Junnujen agilityn koulutuspäivät 2024

Vuoden 2024 aikana on tarkoitus järjestää valmennuskokonaisuus junioreille. Tähän kuuluisi eri lajivalmentajan koulutuspäiviä sekä lisäksi urheilupsykologin/mentaalivalmentajan luentopäivä. Ajankohta on kesä-marraskuu, paikkana TSAUn harjoitteluhalli Royal Canin Areena. Tarkoitus järjestää koulutukset viikonloppuina. Mukaan koulutuksiin mahtuu 12-16 lasta, etusijalla TSAUn lapsi- ja nuorisojäsenet, jonka jälkeen avoin myös muiden seurojen junioreille sekä tsaulaisille juuri juniori-iän ohittaneille (18-22 vuotiaille).

Jaana Leinon koulutuspäivä su 9.6.

Koulutusryhmät:
klo 10.00 – 11.30
klo 11.30 – 13.00
klo 13.00 – 14.30
klo 14.30 – 16.00
Joka ryhmässä on 4 koirakkoa, ensin n. 10 min yhteinen rataantutustuminen ja sen jälkeen treeniaikaa n. 20 min per koirakko (suoritetaan kahdessa erässä eli 10+10).
Mikäli koulutuspäivä ei tule täyteen junioreista, loput paikat täytetään ensin seniori- ja paraurheilijoista ja jos vielä on tilaa, niin koulutus on avoinna kaikille tsaulaisille.

Maksut:

  • TSAU:n harjoittelumaksun maksaneet juniori-ikäiset jäsenet 20 €

  • TSAU:n muut juniori-ikäiset jäsenet 25 €

  • ei-tsaulaiset juniorit 30 €

  • TSAU:n seniorit (yli 50-vuotiaat) ja paraurheilijat 40 € (sekä muut tsaulaiset harjoittelevat jäsenet)

  • ei-tsaulaiset seniori- ja paraurheilijat 50 €

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.
Hintoja voidaan tarkistaa vielä alaspäin mikäli saamme Agilityliiton tukea koulutusohjelmaan.
Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ