Hoopers on Suomen Agilityliiton alainen laji, jossa vuoden 2025 alusta aloitetaan myös viralliset kilpailut. Epävirallisia kilpailuja järjestetään jo nyt. Vuoden 2023 alusta TSAU:lla alkoi hoopersin viikkoryhmä sekä säännölliset hoopers-alkeiskurssit.

 

Hoopers perustaidot     kevään 2024 kurssit täynnä

Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta ja mukaan voi tulla, vaikka laji olisi täysin vieras. Koiran pitäisi kuitenkin osata odottaa hetken paikoillaan. Kurssille voi osallistua myös alkeet osaava koirakko, treeni sopeutetaan aina koirakon taitojen mukaisesti.

Kurssi on joka pääsääntöisesti toinen viikko, kesto 6 kertaa. Kurssille mahtuu 5 koiraa, kouluttajana TSAU:n hoopers-tiimi.

Kurssin hinta TSAUn jäsenille 80 € ja muille 115 € (etusijalla tsaulaiset). Lue lisää ja ilmoittaudu alkeiskurssille täältä (linkki tulee myöhemmin).

 

Tiina Jaakkolan hoopers-koulutukset

TSAU järjestää Tiina Jaakkolan hoopers-kurssin helmi-toukokuussa 2024. Koulutuskerrat ovat aina tiistaisin klo 20-22 ja koulutuspäivät ovat 27.2., 26.3., 23.4. ja 28.5.2024, 6 koirakkoa per kerta. Kurssi on tarkoitettu vähintään hoopersin alkeet osaaville ja siellä tehdään pääsääntöisesti ratatreeniä.

Hinta koko 4 kerran kurssille on: TSAU:n harjoittelevat jäsenet 160 €, kannatusjäsenet 180 € ja ei-jäsenet 200 €. 

Mikäli tilaa jää, voi myös ostaa irtokertoja, jolloin hinnat ovat: TSAU:n harjoittelevat jäsenet 45 € / kerta, kannatusjäsenet 50 € / kerta ja ei-jäsenet 55 € / kerta.

Kurssille valitaan koirakot hakemusten perusteella. Tsaulaisilla etusija 14.1. saakka. 

Ilmoittautumiset vain lomakkeen kautta: https://forms.gle/N1kKZwSrdVjv1PVi7

 

Hoopersin avoin viikkoryhmä

Tammikuussa 2024 aloittaa uusi hoopersin avoin viikkoryhmä, kouluttajana Tiina Selenius. Koulutukset ovat lauantaisin klo 12-14.

Ryhmän tarkoituksena on tarjota mahdollisuus kertaluonteisiin hoopers-ratatreeneihin. Joka viikon treeneihin pitää ilmoittautua erikseen treeniryhmän fb-ryhmässä ko. viikon postauksen alle, mikä julkaistaan keskiviikkoisin alkuiltapäivästä. Mukaan mahtuu maksimissaan 8 koirakkoa, etusija tsaulaisilla. Taso voi olla mitä vaan möllistä kisavalmiisiin, mutta hoopersin alkeet pitää vähintään osata.

Ryhmävierailun hinta TSAU:n harjoittelevilta jäseniltä 5 € ja kannatusjäseniltä 10 €, TSAU:n ulkopuolisilta 20 €.

Jos kiinnostaa, laita liittymispyyntö fb-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1360644551489159/