Rally-toko on iloista yhteistyötä koirakon välillä. Rallyssa suoritetaan rataa, joka koostuu erilaisista kylttitehtävistä. Kylttitehtävien määrä lisääntyy aina kun luokkataso kasvaa. Rally-tokossa on neljä eri luokkaa, alokas-, avoin, voittaja- ja mestariluokka. Laji on Kennelliiton hyväksymä virallinen kilpailulaji ja se toimii Suomen palveluskoiraliiton alaisena. Lisää rally-tokosta löytyy Suomen rally-tokoyhdistyksen sivuilta tai SPKL:n sivuilta.

Tsaulla rally-tokoa voi harrastaa vakiryhmässä tai kurssilla. Vakiryhmät pyörivät ympäri vuoden.

Jos sinua kiinnostaa rally-tokon ryhmäpaikka, ole yhteydessä ryhmävastaavaan, ryhmavastaava@tsau.info. Ryhmäpaikalle tai jonoon ilmoittautuneen tarvitsee olla jäsen (jäsenhakemukseen tästä). Ryhmäpaikalla treenavan tulee myös olla maksanut harjoittelumaksun ja ohjaajalla kuuluu olla joko SPKL-kilpailulisenssi tai Sagin agilitylisenssi. Ryhmäpaikkaan kuuluu myös talkoovelvoitteet. Lisätietoa maksuista ja velvoitteista täällä.

Uusista ryhmistä ja vapautuneista ryhmäpaikoista tiedotetaan nettisivuilla, mikäli paikkoja vapautuu jonon ohi ns. vapaaseen hakuun.

Tsaulaisille rally-tokoilijoille on olemassa oma facebook-ryhmä, johon hyväksytään vain TSAU ry:n jäsenenä olevat.

Tulevat kurssit ja tapahtumat

 

Iiris Harjun koulutuspäivä su 3.3.2024

Suosittu Iiris Harjun rally-toko koulutus tulee taas. Koulutuspäivän ideana on pureutua osallistuvien koirakoiden haasteisiin rally-tokon osalta. Mikä estää teitä kehittymästä rallyssä, mihin kaipaat tukea ja apua?

Kullekin koirakolle varataan aikaa 2 x 15 min, välissä 15 min tauko (jolloin toinen koirakko suorittaa). Koulutuksen pohjana voi olla ratatreeni, mutta halutessasi voidaan keskittyä myös yksittäisen asian hiomiseen. Koirakon tasolla ei sinänsä ole väliä, jokainen saa yksilöllistä opastusta juuri omiin ongelmakohtiinsa.

Koulutuspäivän hinta on TSAU:n harjoittelumaksun maksaneilta jäseniltä 50 €, kannatusjäseniltä 57 € ja ei-jäseniltä 67 €.

Tsaulaisilla on etusija 14.1. saakka. Yhteensä mukaan mahtuu 14 koirakkoa. 

Ilmoittautumiset lomakkeella: https://forms.gle/buYrfNgWU8fBeHM2A