Rally-toko on iloista yhteistyötä koirakon välillä. Rallyssa suoritetaan rataa, joka koostuu erilaisista kylttitehtävistä. Kylttitehtävien määrä lisääntyy aina kun luokkataso kasvaa. Rally-tokossa on neljä eri luokkaa, alokas-, avoin, voittaja- ja mestariluokka. Laji on Kennelliiton hyväksymä virallinen kilpailulaji ja se toimii Suomen palveluskoiraliiton alaisena. Lisää rally-tokosta löytyy Suomen rally-tokoyhdistyksen sivuilta tai SPKL:n sivuilta.

TSAU:lla rally-tokoa voi harrastaa joko viikkoryhmässä tai kursseilla. Viikkoryhmät pyörivät ympäri vuoden.

Jos sinua kiinnostaa rally-tokon ryhmäpaikka, ole yhteydessä ryhmävastaavaan, ryhmavastaava@tsau.info. Ryhmäpaikalle tai jonoon ilmoittautuneen tarvitsee olla jäsen (jäsenhakemukseen tästä). Ryhmäpaikalla treenavan tulee myös olla maksanut harjoittelumaksun ja ohjaajalla kuuluu olla joko SPKL-kilpailulisenssi tai Sagin agilitylisenssi. Ryhmäpaikkaan kuuluuvat myös talkoovelvoitteet. Lisätietoa maksuista ja velvoitteista täällä.

Uusista ryhmistä ja vapautuneista ryhmäpaikoista tiedotetaan nettisivuilla ja TSAU:n jäsenten fb-sivulla, mikäli paikkoja vapautuu jonon ohi ns. vapaaseen hakuun.

Tsaulaisille rally-tokoilijoille on olemassa oma facebook-ryhmä, johon hyväksytään vain TSAU ry:n jäsenenä olevat.

 

Tulevat kurssit ja tapahtumat

IIRIS HARJUN RALLY-TOKOKOULUTUS

Rally-tokon ylituomari Iiris Harju tulee jälleen kouluttamaan TSAU:lle la 21.1. Kullekin koirakolle varataan aikaa 2 x 15 min yksityistreeniin. Koulutuksen pohjana voi olla ratatreeni, mutta halutessasi voidaan keskittyä myös yksittäisen asian hiomiseen. Koulutuspäivän hinta on TSAU:n harjoittelumaksun maksaneilta jäseniltä 49 €, kannatusjäseniltä 55 € ja ei-jäseniltä 65 €. Ilmoittautuminen alkaa 28.9. ja tsaulaisilla on etusija 10.10. saakka. Lue lisää ja ilmoittaudu:

https://forms.gle/Qnpc7iE75RhAqyjM6