Rally-toko on iloista yhteistyötä koirakon välillä. Rallyssa suoritetaan rataa, joka koostuu erilaisista kylttitehtävistä. Kylttitehtävien määrä lisääntyy aina kun luokkataso kasvaa. Rally-tokossa on neljä eri luokkaa, alokas-, avoin, voittaja- ja mestariluokka. Laji on Kennelliiton hyväksymä virallinen kilpailulaji ja se toimii Suomen palveluskoiraliiton alaisena. Lisää rally-tokosta löytyy Suomen rally-tokoyhdistyksen sivuilta tai SPKL:n sivuilta.

Tsaulla rally-tokoa voi harrastaa vakiryhmässä tai kurssilla. Vakiryhmät pyörivät ympäri vuoden.

Jos sinua kiinnostaa rally-tokon ryhmäpaikka, ole yhteydessä ryhmävastaavaan, ryhmavastaava@tsau.info. Ryhmäpaikalle tai jonoon ilmoittautuneen tarvitsee olla jäsen (jäsenhakemukseen tästä). Ryhmäpaikalla treenavan tulee myös olla maksanut harjoittelumaksun ja ohjaajalla kuuluu olla joko SPKL-kilpailulisenssi tai Sagin agilitylisenssi. Ryhmäpaikkaan kuuluu myös talkoovelvoitteet. Lisätietoa maksuista ja velvoitteista täällä.

Uusista ryhmistä ja vapautuneista ryhmäpaikoista tiedotetaan nettisivuilla, mikäli paikkoja vapautuu jonon ohi ns. vapaaseen hakuun.

Tsaulaisille rally-tokoilijoille on olemassa oma facebook-ryhmä, johon hyväksytään vain TSAU ry:n jäsenenä olevat.

Tulevat kurssit ja tapahtumat