Iiris Harjun koulutuspäivä su 3.3.2024

Suosittu Iiris Harjun rally-toko koulutus tulee taas. Koulutuspäivän ideana on pureutua osallistuvien koirakoiden haasteisiin rally-tokon osalta. Mikä estää teitä kehittymästä rallyssä, mihin kaipaat tukea ja apua?

Kullekin koirakolle varataan aikaa 2 x 15 min, välissä 15 min tauko (jolloin toinen koirakko suorittaa). Koulutuksen pohjana voi olla ratatreeni, mutta halutessasi voidaan keskittyä myös yksittäisen asian hiomiseen. Koirakon tasolla ei sinänsä ole väliä, jokainen saa yksilöllistä opastusta juuri omiin ongelmakohtiinsa.

Koulutuspäivän hinta on TSAU:n harjoittelumaksun maksaneilta jäseniltä 50 €, kannatusjäseniltä 57 € ja ei-jäseniltä 67 €.

Tsaulaisilla on etusija 14.1. saakka. Yhteensä mukaan mahtuu 14 koirakkoa.

Ilmoittautumiset lomakkeella: https://forms.gle/buYrfNgWU8fBeHM2A

 

 

FCI-rally-toko -koulutuspäivä su 24.3.2024

TSAU järjestää kansainvälisten rally-toko sääntöjen koulutuspäivän sunnuntaina 24.3.2024. Kouluttajana toimii Sasha Murto, joka on rallytokon koulutusohjaaja ja kokenut arvokisaharrastaja.

Koulutuspäivä sisältää n. 2h luennon kv-säännöistä ja tehtävistä sekä yksilöllistä koulutusta koirakon tarpeiden mukaan joko Suomen rally-tokotehtävissä tai kv-tehtävissä.

Kullekin koirakolle varataan aikaa 2 x 15 min, välissä 15 min tauko (jolloin toinen koirakko suorittaa). Koulutuksen pohjana voi olla ratatreeni (AVO- tai MES-rataa) tai voidaan keskittyä myös yksittäisen asian hiomiseen. Parhaiten KV-kylttitreenistä saa irti, jos koira osaa jo mestariluokan asiat.

Koirakkopaikan (luento + treeni) hinta TSAU:n harjoitteleville jäsenille 50 €, kannatusjäseniltä 55 € ja ei-jäseniltä 60 €.

Voit myös osallistua pelkälle sääntöluennolle, jolloin hinta on tsaulaisilta 10 € ja ei-jäseniltä 20 €.

Luento on TSAU:n rally-ryhmien kouluttajille maksuton.

Yhteensä mukaan mahtuu 6 koirakkoa. Jäsenillä on etusija 11.2. saakka.

Lue lisää ja ilmoittaudu täällä