Kisakirje

Rally-toko_SM-2020_kisakirje

 

Ilmoittautuminen kisapaikalla

Ilmoittautuminen on avoinna joukkueille ja yksilökisaajille lauantaiaamuna alkaen klo 7:00.
Mestarin finaalin koirakot ilmoittautuvat toimistossa paikan varmistuttua.

Joukkueenjohtaja ilmoittaa koko joukkueen, hänellä tulee olla kaikkien joukkueen jäsenten kilpailukirjat mukanaan ilmoittautumispisteessä. Samalla joukkueenjohtaja vahvistaa joukkueen kokoonpanon.

 

Eläinlääkärintarkistus

Suomen Palveluskoiraliiton alaisten lajien SM-kilpailuissa tulee kaikkien koirien läpäistä
eläinlääkärintarkastus ennen suoritusta. Eläinlääkärintarkastuksen yhteydessä tarkistetaan koiran tunnistusmerkintä, rokotukset sekä narttukoirilta juoksut. Koirien tulee olla Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaisesti rokotettuja ja tunnistusmerkittyjä. Kilpailuissa noudatetaan Suomen Kennelliiton antidopingsääntöä.

Juoksussa oleva koira voi osallistua ainoastaan MES-luokan kilpailuun ja he kisaavat luokan viimeisinä. Ilmoita juoksusta heti sen havaittuasi kisajärjestäjälle. Juoksunartulla pitää olla punainen nauha remmissä merkkinä juoksusta ja se saa olla sisällä hallissa juoksuhousut jalassa vain omaan suoritusvuoroonsa valmistautuessaan.

Eläinlääkärintarkastukset tapahtuvat suoritusnumeroiden mukaan jaetuissa ryhmissä. Tarkista lähtölistasta, mihin ryhmään kuulut ja tule ajoissa oman ryhmäsi tarkastukseen. Ilman suoritettua eläinlääkärintarkistusta et pääse kisaamaan. Jos sinulla on useampi koira ja tarkistukset aiheuttavat päällekkäisyyttä kisojen kanssa, voit tulla kaikkien koiriesi kanssa ensimmäisen koirasi tarkistusryhmään.

Eläinlääkärintarkastukseen tarvitset kytketyn koiran lisäksi mukaan rokotustodistuksen sekä
rekisteritodistuksen tai passin, jotta voidaan todentaa koiran nimi ja tunnistusmerkintä. Koronaepidemian leviämisen estämiseksi käytä kasvomaskia eläinlääkärintarkistuksessa.

Huom! Hoida kisailmoittautuminen kuntoon ENNEN eläinlääkärintarkistusta.

Aikataulut