Kenttien kierto

Kenttäkierto

Ohjeita ryhmille

Kesäkaudella ulkokenttä on pääsääntöisesti tarkoitettu agilityn vapaaharjoittelulle.

Ryhmiin otetaan vähintään kuusi koirakkoa ja yhden ryhmän harjoitteluaika on 1,5 tuntia. Keskimmäisessä ryhmässä voi olla viisi koirakkoa.

Ryhmät vaihtavat kenttää viikoittain, näin pyritään saamaan tasapuoliset harjoittelumahdollisuudet kaikille. Halutessaan ryhmät voivat sopia keskenään kiinteistä kenttävuoroista.

Poissaoloista on ilmoitettava kouluttajalle hänen kanssaan sovitulla tavalla mahdollisimman aikaisin. Kolmen ilmoittamatta jääneen poissaolon jälkeen kouluttaja voi katsoa koirakon jääneen pois ryhmästä.

Jos koirakko poistuu syystä tai toisesta ryhmästä, tulee kouluttajan tai koulutettavan ilmoittaa siitä ryhmävastaavalle. Näin ryhmän tiedot pysyvät ajantasalla ja tilalle saadaan etsittyä toinen koirakko.

 

Itsenäinen harjoittelu (ohje päivitetty 17.4.2019)

Molempien ulko-ovien läheltä ja TSAU:n nettisivuilta löytyvät vakiovuorolistat, tarkista niistä mitkä kentät ovat vapaana omatoimitreenaajille. Huomioi kuitenkin, että ryhmillä on etuoikeus vaihtaa kenttää, mikäli toinen kenttä on tyhjänä, mutta tämä pätee vain ryhmän aloitusaikana. Eli jos omatoimitreenaaja aloittaa treenin esim. klo 18.25 kolmoskentällä, ei neloskentällä 18.30 aloittava treeniryhmä voi edellyttää omatoimitreenaajaa siirtymään pois. Jos sen sijaan ryhmä on ehtinyt jo siirtymään vapaalle kentälle, ei myöhemmin tullut omatoimitreenaja voi edellyttää ryhmän siirtyvän.

Noudatetaan jonotustilanteessa 20 min / ohjaaja.

  • jos olet treenaamassa ja toinen koirakko tulee jonoon, pitää toisen päästä 20min kuluttua kentälle