Talkoovelvoitteet

Talkoopisteet 2024:
Liittyessäsi jäseneksi hyväksyt myös TSAUn talkoopistejärjestelmän.
Agilitykilpailut järjestetään talkoovoimin ja muiden maksujen lisäksi odotetaan, että kaikki kantavat kortensa kekoon seuran hyväksi. Työmäärä on muutettu pisteiksi, jolloin määrää on helpompi seurata. Pistemäärät on laskettu siten, että ne kattavat koko kalenterivuoden kilpailujen järjestämisen kun jokainen suorittaa oman osuutensa. Tekemättömät pisteet johtavat harjoitteluoikeuden menetykseen.

Jäsenten, jotka treenaavat TSAU:n tiloissa, talkoopistemäärät: 
6,5 pistettä – kaikki harjoittelijat (ryhmässä ja itsenäisesti harjoittelevat)
4 pistettä – nuorisojäsenet
1 pistettä – kouluttajajäsenet
0 pistettä lapsijäsenet sekä alkeis-, pentu- tai jatkokurssilaiset, joilla ei kurssin lisäksi ole ostettua harjoitteluoikeutta
– pisteitä voit kerätä vapaasti sekä virallisista kisoista että epävirallisista kisoista
Huomioithan, että puolet pisteistä tulee tehdä kevät- ja puolet syyskaudella (varsinaiset jäsenet 3-4 pistettä/kausi ja nuorisojäsenet 2,5-3 pistettä / kausi).

Pisteiden kertyminen
4 tunnin työvuorosta kertyy yksi piste ja esimerkiksi virallisissa kisoissa pisteitä kertyy kisapäivästä 0,75-1,25 per vuoro sen pituudesta riippuen.
Mikäli teet kevätkaudella enemmän pisteitä kuin 4,5-5,5 (nuorisojäsen 3-4) jäävät ylimääräiset “pistepankkiin”. Niillä ei voi kuitata syyskauden pisteitä, mutta vuoden lopussa kokonaismäärän ylittäessä 10 talkoopistettä on seuralla ollut tapana muistaa ahkeria talkoolaisia. 

Voit tehdä pisteitä myös toiselle, jolloin se on merkittävä työntekijälistoihin ennen kisoja: esim. Maija Meikäläinen (pisteet Teppo Teikäläinen). Myös kaverin saa halutessaan tuoda tuoda talkoisiin, ei siis tarvitse olla tsaulainen. Joulukuussa on mahdollista tehdä pistevaihtoja koko kuukauden ajan.

Talkoilla varmistetaan seuran toiminnan pyörintä ja tehtävien töiden tasaisempi jakautuminen jäsenistön kesken. Keräämällä talkoopisteet varmistat harjoitteluoikeuden seuraavalle kaudelle. Johtokunnalla on siis oikeus evätä harjoitteluoikeus, mikäli talkoopisteet ovat keräämättä.