Turun Seudun Agilityurheilijat ry on vuonna 1991 perustettu agilityseura.
Tavoitteenasi voi olla mielekäs liikunta agilityn merkeissä tai tähtääminen huippusaavutuksiin, kun kokemusta ja tietoa on karttunut tarpeeksi. Agilityn lisäksi seurassamme on mahdollista harrastaa myös tokoa, rally-tokoa, hoopersia sekä noseworkiä, joko pelkästään tai vaikka agilityharrastuksen tueksi.

Tule mukaan joukkoon täyttämällä sähköinen jäsenhakemus täällä!
Hakemuksesi lähetetään johtokunnan käsiteltäväksi  ja johtokunnan päätöksen mukaisesti jäsensihteeri lähettää jäseneksi hyväksytylle sähköisen jäsenmaksulaskun. Jäsenhakemusten käsittelyaika on noin kaksi (2) viikkoa.

Huomioithan myös, että TSAU:n jäseneksi ei hyväksytä henkilöä, jolla on toisen yhdistyksen agilitylisenssi. Ts. et voi edustaa toista yhdistystä agilityssä ja harrastaa muita lajeja TSAU:lla.

Jäsenryhmät

TSAU:lla on useampi eri jäsenryhmä ja eri jäsenryhmillä voi olla erilaisia oikeuksia ja velvoitteita.

  • Jäsenryhmä A, varsinainen jäsen: henkilö, joka osallistuu aktiivisesti seuran harjoittelu- ja talkootoimintaan. Tämä jäsenyys edellyttää harjoittelumaksun maksamista sekä vuosittain määriytyvien talkoopisteiden tekemistä seuran järjestämissä kilpailuissa.
  • Jäsenryhmä B, varsinainen jäsen: henkilö, joka osallistuu aktiivisesti seuran harjoittelutoimintaan. Tämä jäsenyys edellyttää harjoittelumaksun maksamista, mutta ei sisällä talkoovelvoitetta.
  • Jäsenryhmä C, lapsijäsen: jäsen kuuluu jäsenryhmään sen kalenterivuoden loppuun, jolloin hän täyttää 12 vuotta.
  • Jäsenryhmä D, nuorisojäsen: jäsen kuuluu jäsenryhmään sen kalenterivuoden loppuun, jolloin hän täyttää 18 vuotta.
  • Jäsenryhmä E, kouluttajajäsen: jäsenryhmään voidaan hyväksyä henkilö, joka antaa asiantuntemuksensa seuran käyttöön kouluttamisen kautta.
  • Jäsenryhmä F, kannatusjäsen: jäsenryhmään voidaan hyväksyä henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenet eivät ole harjoittelevia jäseniä.
  • Ainaisjäseneksi jäsen voi tulla suorittamalla ainaisjäsenyyteen määritellyn jäsenmaksun.

Eri jäsenryhmillä voi olla erilaiset talkoovelvoitteet ja erilaiset oikeudet erilaisiin alennuksiin harjoittelu-, kurssi- tai kilpailumaksuista. Yhdistyksen johtokunta määrittelee nämä tarkemmin vuosittain.

Yhdistykseen liittyessään jäsen liittyy tietyn jäsenryhmän jäseneksi. Jäsenyys jäsenryhmässä voi päättyä, jos jäsen eroaa tai hänet erotetaan. Jäsen voi oman suostumuksensa mukaisesti vaihtaa jäsenryhmää.

Harjoittelevien jäsenten edellytetään myös edustavan seuraa kilpailuissa.

Tutustuthan myös yhdistyksen sääntöihin, hallin sääntöihin,  jäsenyys ja maksut -sivuihin sekä  harjoittelevan jäsenen talkoovelvoitteisiin.

Lisätiedot ja kyselyt: jasensihteeri@tsau.info

Ryhmäpaikat

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelusta ryhmäpaikalla ota yhteyttä ryhmävastaavaan (ryhmavastaava@tsau.info). Ryhmäpaikan saaminen edellyttää talkoilua seuran järjestämissä kilpailuissa (2 talkoopistettä). Huomioithan, että TSAUn ryhmäpaikoille on jonoa, mutta harjoittelumaksun maksaneena voit harjoitella itsenäisesti hallissa vapailla ajoilla.